Blog

Rss
Írta: Csiki Kategória: Blog Megtekintések: 910 Hozzászólások: 0

Sokan emlegetik a supinált vagy szupinált gyerek cipőt, de ahogy vásárlóinkkal beszélgetek, sokszor kiderült, hogy a szülők nem mindig tudják pontosan, hogy miről is van szó.

Webáruházunkban igyekszünk a supinált cipők széles választékát kínálni. Megtalálhatja a supinált gyerekcipőket a Szamos, az ASSO és a Ponte 20 cipőmárkák között.

Bővebben
Írta: Csiki Kategória: Blog Megtekintések: 915 Hozzászólások: 0

Akik már vásároltak nálunk, azok pontosan tudják, hogy mi nem csak egy webáruházat üzemeltetünk. Mi szeretjük azt, amit csinálunk, szeretjük a gyerekcipőket. Az általunk kínált termékeket nagy gondossággal választjuk ki. Bátran lehet hozzánk tanácsért fordulni. Bár jellegünknél fogva on-line működünk, de nem szeretnénk vásárlóinkkal a személyes kapcsolatot elveszíteni, hozzánk nyugodtan lehet fordulni bármilyen, gyerekcipővel kapcsolatos kérdéssel!

Bővebben
Írta: Csiki Kategória: Blog Megtekintések: 900 Hozzászólások: 0

Amikor kisfiam óvodás lett, októberben elkezdődtek a testnevelés foglalkozások is, tornacipőre volt szükség. Vettem egy fűzős edzőcipőt, de nem sokáig használtuk. Másodszorra már tapasztaltabb voltam.

Bővebben
© 2014 2022 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája