Ez nem csak egy webáruház!

Írta: Csiki Kategória: Készítés dátuma: 2015-11-26 Megtekintések: 716 Hozzászólások: 0

Akik már vásároltak nálunk, azok pontosan tudják, hogy mi nem csak egy webáruházat üzemeltetünk. Mi szeretjük azt, amit csinálunk, szeretjük a gyerekcipőket. Az általunk kínált termékeket nagy gondossággal választjuk ki. Bátran lehet hozzánk tanácsért fordulni. Bár jellegünknél fogva on-line működünk, de nem szeretnénk vásárlóinkkal a személyes kapcsolatot elveszíteni, hozzánk nyugodtan lehet fordulni bármilyen, gyerekcipővel kapcsolatos kérdéssel!

Akik már vásároltak nálunk, azok pontosan tudják, hogy mi nem csak egy webáruházat üzemeltetünk. Mi szeretjük azt, amit csinálunk, szeretjük a gyerekcipőket. Az általunk kínált termékeket nagy gondossággal választjuk ki. Azt a szempontot tartjuk szem előtt, hogy mi a jó a gyerekeknek és mi teszi könnyebbé a szülők életét. Ezért az általunk kínált gyerekcipők jó minőségű bőr cipők, kényelmes kialakításúak. Nagyrészt tépőzárasak, ami megkönnyítí a felvételt, a talpuk jó minőségű, jól tapadó gumi, hogy a gyerekek ne essenek el többször a kelleténél a csúszós cipő miatt. Készletünk meglehetősen nagy része supinált gyerekcipő. Ez nem csak azoknak a gyerekeknek kell, akiknek az ortopéd orvos javasolja, a többi gyereklábnak is hasznos az egészséges fejlődés érdekében. Csak olyan cipőt kínálunk, melyet a saját gyerekeink is szívesen felvesznek és melyet mi is szívesen adunk a lábukra.

Szóval mi nem csak egy webáruházat üzemeltetünk. Akik eddig nálunk vásároltak és a vásárlás során segítséget kértek tőlünk, azok tudják, hogy igyekszünk minden kérdésre választ adni, minden kérésre megoldást találni. Bátran lehet hozzánk tanácsért fordulni. Bár jellegünknél fogva on-line működünk, de nem szeretnénk vásárlóinkkal a személyes kapcsolatot elveszíteni, hozzánk nyugodtan lehet fordulni bármilyen, gyerekcipővel kapcsolatos kérdéssel!

Címkék:

Hozzászólás

Ellenőrzés

© 2014 2021 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája