A tornacipőkről

Írta: Csiki Kategória: Készítés dátuma: 2015-09-18 Megtekintések: 700 Hozzászólások: 0

Amikor kisfiam óvodás lett, októberben elkezdődtek a testnevelés foglalkozások is, tornacipőre volt szükség. Vettem egy fűzős edzőcipőt, de nem sokáig használtuk. Másodszorra már tapasztaltabb voltam.

Amikor kisfiam óvodás lett, októberben lekezdődtek a testnevelés foglalkozások is. Persze ez még nem komoly sportolás, mozognak egyet kicsit szervezettebb keretek között, de tornacipőre mégis szükség volt. Mondanom sem kell, hirtelen nem találtam olyan cipőt, amit elképzeltem, így vettem egy fűzős edzőcipőt. Nem sokáig használtuk, mert a használat során két követelménynek sem tudott megfelelni. Egyrészt nem szellőzött elég jól, így a benti foglalkozások felfokozott hangulatában izzadt benne kisfiam lába. Másrészt a fűzővel is meggyűlt a bajunk, mert amikor örül a gyerek, hogy testnevelés foglalkozás jön, nem igazán van türelme a fűzővel bíbelődni. Másodszorra már tapasztaltabb voltam. Kapott egy tépőzáras vászoncipőt. A rövid tornafoglalkozásra pont jó, nem olyan mozgásformát végeznek ilyenkor, ami erősebb, stabilabb tartású cipőt igényelne. Nagyon jól bevált, és azóta is csak ilyet használ. Most kislányom is óvodás lett. Így neki is ilyen cipőt választottam.

Címkék:

Hozzászólás

Ellenőrzés

© 2014 2021 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája