A méretekről és a mérésről

Írta: Csiki Kategória: Készítés dátuma: 2015-08-28 Megtekintések: 688 Hozzászólások: 0

A gyerekek lába megállíthatatlanul nő, így a szülők mindig elgondolkodnak, hogy most éppen milyen méretű cipőt vegyenek neki. Sokan kérték, így lemértük az összes cipőt és a méreteket centiméterben is megadtuk az adott termék leírásában, ezzel is segítve a tökéletes gyerekcipő kiválasztását.

A gyerekek lába megállíthatatlanul nő, így a szülők mindig elgondolkodnak, hogy most éppen milyen méretű cipőt vegyenek neki. Sokan kérték, így lemértük az összes cipőt és a méreteket centiméterben is megadtuk az adott termék leírásában, ezzel is segítve a tökéletes gyerekcipő kiválasztását. El kell azonban mondanom, hogy nem biztos, hogy a pontos méricskélésekkel választ jó gyerekcipőt az ember. Mi a gyerekeinknek egyszerűen mindig eggyel nagyobb számú cipőt vettünk, ha már láttuk, hogy az előzőt kezdi kinőni. Igaz, hogy cipőmárkánként, sőt, még fazononként is más méretek jönnek ki, de a mérést nagyon sok dolog befolyásolja, leginkább a cipő orrképzésének a módja vagy a supinált jelleg. Ezért azt javaslom, hogy ha már az aktuálisan használt cipő éppen hogy csak jó, vagy kezd kicsit lenni, egyszerűen válasszanak egy mérettel nagyobbat. A gyerekcipőknél egy kis ráhagyásra úgyis mindig szükség van.

Zita

Címkék:

Hozzászólás

Ellenőrzés

© 2014 2021 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája