Nyaraltunk

Írta: Csiki Kategória: Készítés dátuma: 2015-08-09 Megtekintések: 671 Hozzászólások: 0

A múlt héten nyaralni voltunk. Az még nem volt nagy baj, hogy hűvös volt, de arra nem számítottam, hogy a legmagasabb hőmérséklet 20 ˚C körül alakul. Ha meleg ruhát nem is vittem eleget, megfelelő gyerekcipővel készültem.

A múlt héten nyaralni voltunk. Az még nem volt nagy baj, hogy hűvös volt, hiszen a szállodában volt benti medence is. De arra nem számítottam, hogy Nyugat-Magyarországon a legmagasabb hőmérséklet 20 ˚C körül alakul. Nem vittem elég meleg ruhát, így amikor a Tapolcai Tavasbarlangot néztük meg, a gyerekekre bizony ráadtam mindent, amit találtam. A fiunk apukája pulóverét kapta meg, a lányunkra egy kis plédet tekertem rá. Szerencsére cipővel viszont készültem. Dávidnak egy régebbi Szamos supinált szandál mellett a D.D.Step világosbarna nyitott fiú félcipőjét is elvittem, Hannának a kedvenc D.D.Step nyitott fehér, lepkés-virágos kislány szandálja mellett a Szamos padlizsánlila nyitott lány cipőjét. Mindegyik kitűnő választásnak bizonyult! Persze ők, bármelyik gyerekcipő is volt rajtuk, remekül érezték magukat.

 

 

Címkék:

Hozzászólás

Ellenőrzés

© 2014 2021 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája