Segítség! Óvodába megy a gyerek!

Írta: somaweb Kategória: Készítés dátuma: 2015-08-06 Megtekintések: 708 Hozzászólások: 0

Nehéz kiválasztani az ideális cipőt, és közben arra is figyelni, hogy a gyermek lába egészséges maradjon. Nézzen körül kínálatunkban, és rendeljen minőségi és aranyos cipőcskét csemetéjének!

A szeptember vészesen közeledik, és az óvoda kezdetéig még rengeteg a teendő. Gyermekünket hozzá kell szoktatni, hogy nem lesz egész nap velünk, az elválás pedig nem könnyű folyamat.

Ám mindezek mellett nem szabad elfeledkezni a megfelelő gyerekcipő kiválasztásáról sem. Ebben az időszakban pedig nagyon fontos, hogy jó minőségű lábbeliben szaladgáljon gyermekünk.

Nehéz kiválasztani az ideális cipőt, és közben arra is figyelni, hogy a gyermek lába egészséges maradjon. A nem megfelelő gyerekcipő hozzájárulhat az olyan elváltozások kialakulásához, mint a lúd- illetve dongatalp, és a bokasüllyedés.

A supinált gyerekcipők tökéletesen alkalmasak a növésben lévő lábak saroktengely deformációjának megelőzésére, és a már kialakult elváltozás helyreállítására is. A supinált cipők belső kialakítása a gyermekláb anatómiai felépítését is figyelembe veszi, valamint helyesen tartja a talpat és a bokát. A gyerekcipőket úgy tervezték, hogy kényelmesen elférjen benne a láb: az ujjak jól elhelyezkednek, hiszen a supinált cipő orra magas és rendkívül tágas.

Így nem csak nekünk, hanem gyerekünknek is könnyebb lesz az első nagy lépés. Nézzen körül kínálatunkban, és rendeljen minőségi és aranyos cipőcskét csemetéjének!

supinált cipő

 

Címkék:

Hozzászólás

Ellenőrzés

© 2014 2021 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája