Leárazás

Írta: Csiki Kategória: Készítés dátuma: 2015-07-22 Megtekintések: 702 Hozzászólások: 0

Ez hihetetlen! Tombol a kánikula és az üzletekben már mindenhol nyár végi akció van. Így hát mi sem maradhatunk ki, megkezdjük a „készletkisöprést”.

Ez hihetetlen! Tombol a kánikula és az üzletekben már mindenhol nyár végi akció van. Így hát mi sem maradhatunk ki, megkezdjük a „készletkisöprést”. Mindenki szeret hozzájutni egy termékhez sokkal kedvezőbb áron, mint nyár elején. Jó lesz jövőre is! – gondoljuk. Persze ez a gyerekcipőnél máshogy van. Hiszen a gyerek lába megállíthatatlanul nő. Azonban, ha ismerünk már egy terméket, vagy pontosan tudjuk, hogy jelenleg hányas méret jó belőle gyermekünknek, bátran bevásárolhatunk gyerekcipőt, hiszen jövő tavasztól őszig biztosan jó lesz rá, ha a jelenlegihez képest két számmal nagyobb cipőt, szandált választunk. Ezen kívül számításba vehetjük azt is, ha a gyerekünk óvodába, bölcsödébe megy, hiszen váltócipőnek, benti cipőnek szintén jó, ha szandált vagy nyitott nyári cipőt veszünk. Sőt, a supinált cipő kifejezetten ajánlott benti cipőnek, hiszen gyakorlatilag egész nap korrigálja a gyerek lábát. Tehát nyugodtan használjátok ki az alkalmat és éljetek az árleszállítás hihetetlenül kedvező lehetőségével!

Zita

Címkék:

Hozzászólás

Ellenőrzés

© 2014 2021 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája