Legnépszerűbbek
Bélelt kislány hótaposó! Magasított talprészének köszönhetően teljesen vízálló. A vastag barázdált talp és a termo bélés a hideg ellen védi a gyerek lábát. Hideg és havas, latyakos időre ajánljuk....
5.990 Ft
Prémium minőségű, supinált, középkék, bélelt, vízálló fiú bokacipő. Esős és hidegebb napokra kitűnő választás!
13.990 Ft
Supinált cipők körében prémium minőségű magyar termék. Kivül-belül tiszta, finom bőr, precíz kidolgozás. A bokát stabilan tartja a megfelelő helyzetben, váltócipőnek és utcai viseletre is jó választás...
10.990 Ft

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató

 

A Moroza Bt. (Székhely: 6000 Kecskemét, Jókai u. 28. III. em. 5.; Cégjegyzékszám: Cg. 03-06-115913) (a továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók illetve a regisztráció nélküli felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a felhasználóknak a cipocske.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) kezelt személyes adatait.

 

Az adatkezelő cégneve: Moroza Bt.

Székhely: 6000 Kecskemét, Jókai u. 28. III. em. 5.

Cégjegyzékszám: Cg. 03-06-115913

Nyilvántartást vezető cégbíróság: Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága

Vezető tisztségviselő: Csiki Istvánné

Adatvédelmi nyilvántartási száma:

Kapcsolattartó: Sebestyénné Dr. Csiki Zita

E-mail cím: morozabt@gmail.com

Telefonos elérhetőség: 20/95-92-794 (normál díjszabású)

 

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja, „az érintett hozzájárulása”.

A felhasználó a regisztráció során, illetve a Webáruház használatával kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók és a regisztráció nélküli felhasználók.

A kezelt adatok köre: a felhasználók által a regisztráció során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név és elérhetőségek (ezen belül telefonszám, email cím, szállítási cím, számlázási cím).

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és a számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelő az előbbieken túl a Magyar Posta munkatársai a kézbesítés során, azzal összefüggésben lévő adatok tekintetében.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követő 2. év letelte után törlésre kerülnek.

Azon felhasználók adatai nem kerülnek törlésre, akik a Webáruház kínálatának folyamatos nyomon követése érdekében kérték az Adatkezelőt, hogy rendszeres időközönként e-mail-en tájékoztassa őket. Ezen felhasználók is kérhetik azonban adataik törlését az utolsó megrendelés teljesítését követő 2. év letelte után. Arról, hogy az Adatkezelő e-mail-en rendszeres tájékoztatást küldjön, az Adatkezelőnek címzett, kifejezetten erre irányuló e-mail-en lehet lemondani.

A felhasználó kérelmezheti az Adatkezelőtől

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését,

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a Webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az Adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a felhasználó nem elégedett az Adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat.

 

Jelen Adatvédelmi tájékoztató hatályba lépésének időpontja: 2015.04.15.

© 2014 2019 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája