Változások az Általános adatvédelmi rendelet kapcsán, adatvédelmi beállítások fejlesztései (GDPR)

Az irányelveknek való megfelelőség érdekében frissítjük az Adatvédelmi tájékoztatónkat és az Általános szerződési feltételeket, így érthetőbb, milyen adatokat milyen célból gyűjtünk, illetve azokat hogyan kezeljük.

A jelenlegi beállítások, valamint az információfeldolgozás módja nem változik, pontosítjuk azonban az általunk követett gyakorlat leírását, valamint rendszerünkbe adatvédelmi beállításokat ágyazunk be.

Lány és Fiú
Gyártók
Raktárkészlet
méret
Keresett ár: tól-ig
0 Ft 20.000 Ft
0 Ft 20.000 Ft
Legnépszerűbbek
Kályhameleg, kék és fekete színű, rendkívül jó minőségű, vízálló hótaposó, mely a lábat stabilan tartja.
6.990 Ft
Bélelt kislány hótaposó! Magasított talprészének köszönhetően teljesen vízálló. A vastag barázdált talp és a termo bélés a hideg ellen védi a gyerek lábát. Hideg és havas, latyakos időre ajánljuk....
6.990 Ft
Prémium minőségű, supinált, középkék, bélelt, vízálló fiú bokacipő. Esős és hidegebb napokra kitűnő választás!
14.990 Ft
Hogyan mérjem?

Amit tudni érdemes egy gyermek lábának méréséről:

A legjobb időszak egy láb méretének megállapítására a nap vége, mert a járás enyhén növeli a láb méretét.

Olyan zokniban vagy harisnyában végezze a mérést, amit a mindennapokban általában is viselni fog a gyermek az új lábbelivel. Csak akkor végezze a mérést meztelen lábon, ha a vásárolni kívánt lábbelit amúgy is mezítláb fogja viselni a gyermek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy két cipőméret között többnyire csak 5 mm különbség van, ezért nagyon fontos, hogy a láb mérése minél precízebb legyen. Felfelé vagy lefelé kerekítés csökkenti a megfelelő cipőméret választásának a valószínűségét.

A mérést végezze el mindkét lábon. Az emberek többségénél a bal és a jobb láb méretei egy kissé eltérőek. Cipőméret megválasztásakor használja a nagyobbik lábon mért eredményt.

Gyermeke korától függetlenül, soha ne adjon a lábára olyan lábbelit, ami a kelleténél kisebb méretű! A gyerekek lába állandó növésben van, és a felnőttkori lábproblémák nagy része abból ered, hogy nem megfelelő cipőt hordott a gyermek.

Egy számnál nagyobb cipőt sem szerencsés adni a gyerekre, mivel abban nagy valószínűséggel sokszor el fog botlani a kicsi.

Tehát:

1. Rögzítsen egy papírt a padlóra!

2. Rajzolja körbe a gyermek lábát!

3. Mérje le a két leghosszabb végpont közötti távolságot!

4. A kapott mérethez adjon hozzá 5-10 mm-t!

5. Válassza ki a webáruházban a megfelelő méretű cipőt!


A méret pontos kiválasztása érdekében folyamatosan feltöltjük a termékek leírásába a cipő belső talphosszát is. Ha ezt mégsem találja, írjon üzenetet vagy hívjon telefonon és készséggel válaszolunk Önnek.

Partnerek

Partnerek

Gyerekcipő


Legújabb termékek
Béleltnagylány téli cipő.Prémium minőségűbőr, a lábfej részén impregnált, talpa bordázott, nem csúszik.
16.990 Ft
Supinált, melegen bélelt, impregnált téli kislány cipő magasított szárral, sötétlila alapon rózsaszín csíkkal és csillag mintával az oldalán.
13.990 Ft
Supinált, melegen bélelt, impregnált téli lány cipő, magasított szárral, kék színű rózsaszín díszítéssel.
14.990 Ft
Béleltnagyfiú téli cipő.Prémium minőségűbőr, a lábfej részén impregnált, talpa bordázott, nem csúszik.
16.990 Ft
© 2014 2022 Minden jog fenntartva. | Webáruházat készítette és optimalizálta: IDEASOL Magyarország Kft., a pénztermelő webáruházak specialistája