Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató

 

A Moroza Bt. (Székhely: 6000 Kecskemét, Jókai u. 28. III. em. 5.; Cégjegyzékszám: Cg. 03-06-115913) (a továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók illetve a regisztráció nélküli felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a felhasználóknak a cipocske.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) kezelt személyes adatait.

 

Az adatkezelő cégneve: Moroza Bt.

Székhely: 6000 Kecskemét, Jókai u. 28. III. em. 5.

Cégjegyzékszám: Cg. 03-06-115913

Nyilvántartást vezető cégbíróság: Kecskeméti Törvényszék Cégbírósága

Vezető tisztségviselő: Csiki Istvánné

Adatvédelmi nyilvántartási száma:

Kapcsolattartó: Sebestyénné Dr. Csiki Zita

E-mail cím: morozabt@gmail.com

Telefonos elérhetőség: 20/95-92-794 (normál díjszabású)

 

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja, „az érintett hozzájárulása”.

A felhasználó a regisztráció során, illetve a Webáruház használatával kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók és a regisztráció nélküli felhasználók.

A kezelt adatok köre: a felhasználók által a regisztráció során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: név és elérhetőségek (ezen belül telefonszám, email cím, szállítási cím, számlázási cím).

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és a számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelő az előbbieken túl a Magyar Posta munkatársai a kézbesítés során, azzal összefüggésben lévő adatok tekintetében.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követő 2. év letelte után törlésre kerülnek.

Azon felhasználók adatai nem kerülnek törlésre, akik a Webáruház kínálatának folyamatos nyomon követése érdekében kérték az Adatkezelőt, hogy rendszeres időközönként e-mail-en tájékoztassa őket. Ezen felhasználók is kérhetik azonban adataik törlését az utolsó megrendelés teljesítését követő 2. év letelte után. Arról, hogy az Adatkezelő e-mail-en rendszeres tájékoztatást küldjön, az Adatkezelőnek címzett, kifejezetten erre irányuló e-mail-en lehet lemondani.

A felhasználó kérelmezheti az Adatkezelőtől

- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,

- személyes adatainak helyesbítését,

- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a Webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az Adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a felhasználó nem elégedett az Adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu) fordulhat.

 

Jelen Adatvédelmi tájékoztató hatályba lépésének időpontja: 2015.04.15.